Live Chat
  • Emésztőrendszer erősítésére – Assimilaid

Emésztőrendszer erősítésére – Assimilaid

Az ősi kínai taoista filozófia szerint a világegyetem öt elemből épül fel: ezek a fa, tűz, föld, fém és víz. Ha az öt elem megfelelő mennyiségben van jelen, s ha közöttük jó kölcsönhatás áll fenn, akkor beáll a harmónia és az egyensúly.

A kínai gyógyászatban az öt elem szervezetünk öt legfontosabb funkciójának, azaz zang fu szervcsoportjának felel meg. Testünk „fa” funkciója a májra (immunrendszerre) utal, a „tűz” funkció a szívet (s a vele összefüggő hormon- és idegrendszert) takarja, a „föld” funkció a lépre és a gyomorra (azaz az emésztőrendszerre) utal, a „fém” funkció a tüdőt (légzőrendszert), míg a „víz” funkció a vesét (a keringési rendszert) jelenti. E funkciók erősítésével, táplálásával javíthatjuk szervezetünk működését – mind az öt szervrendszer támogatásával beállíthatjuk s fenntarthatjuk szervezetünk egészének egyensúlyát.

Az Assimilaid kilenc gondosan összeválogatott kínai gyógynövény sűrített keveréke, amely szervezetünk emésztési rendszerét, illetve a gyomrot és a lépet táplálja és erősíti.

Rossz táplálkozási szokásainknak, önpusztító életmódunknak gyakran kísérőjelenségei az emésztési zavarok, a gyomorgörcsök, a puffadás, a rendszertelen székelés, a szorulás, a sav-túltengés, enzimhiány, sőt fekélyesedés. Ezeknek az egyensúlyhiányos panaszoknak a nagy részét okosabb étkezéssel enyhíteni lehetne.

Ebben segít az Assimilaid anélkül, hogy kívülről juttatna be enzimeket, sósavat vagy más vegyszereket, mint általában a legtöbb gyógyszer. Ehelyett a „regeneráció” elvének megfelelően erősíti és táplálja az emésztésben közreműködő legfontosabb szerveket, oly módon, hogy helyreálljon a megfelelő sav- és emésztőnedv-termelés és enzimháztartás.

Az Assimilaid élelmi értékű növények keveréke, tehát mint bármilyen táplálékot, rendszeresen fogyaszthatjuk. Egy átlagnövésű ember szervezetének napi 2-6 kapszula segíthet enyhe zavarok megelőzésében. Súlyosabb betegségek leküzdésére, illetve nehéz ebédek-vacsorák, egészségtelen ételek megemésztésére szervezetünknek nagyobb az esélye, ha ilyen esetekben növeljük a fogyasztást.

Az Assimilaid-et alkotó növények: ginzeng-gyökér, atractílodis gyökér, poria, édesgyökér, pinellia gyökér, narancshéj, fahéj, ánizskapor mag, amomum mag és menta (zselatin kapszulában)

Tudj meg többet, az Assimilaidről >>


  Tippek!
Aranyérmek >>
 

Ezüst érmek >>
 

Színesfém érmek >>
 

Érme forgalmi sorok >>
 

Különleges, alkalmi érmek >>

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Emésztőrendszer erősítésére – Assimilaid

  • Product Code: 203
  • Availability: In Stock
  • 16,990Ft


Live Chat